Den: 23. 4. 2023

6 - 1
Celkový čas

MFK Bruntál — Ostrava-Jih

15.4.2023 MFK Bruntál – FCOJ 1:3 (1:1)

Sestava: Palkovský / Maralík (36´) – Carbol, Kobylák, Mišán, Fatka, Mlčoch, Pavelka, Serafin, Ryška, Leikep, Zbořil, Dunka, Matiášek, Černík, Musil

Hodnocení:
V dalším kole nás čekal výjezd do Bruntálu. Hned v úvodu utkání jsme běželi sami na brankáře a opět nedali. Bělem prvního poločasu se to opakovalo asi 6 krát a ani jeden gól, tahle neschopnost už je na infarkt. Jinak klukům není moc co vyčítat za 1. půli, protože domácí přehrávali. Domácí měli jednu střelu na bránu a byl z toho gól. Za mě jasná chyba našeho brankáře, protože gól ze 30 metrů prostě chytit musí. Naštěstí i domácí brankář si vybral slabší chvilku a daroval nám gól, tedy Dominiku Musilovi, který vyrovnal do odkryté branky.

Druhý poločas začal opět naším tlakem. Adam Pavelka utekl svým obráncům a místo zakončení přihrál Dominiku Musilovi před prázdnou branku a bylo to 1:2 pro nás. Za dalších 5 minut opět Adam Pavelka pláchl a konečně dal gól z brejku sám na brankáře, 1:3 pro nás. Po tomto gólu jsme se už uklidnili a dá se říct, že zase hráli fotbal na který se dalo koukat. Domácí měli i v druhé půli jednu akci, kterou náš brankář vyřešil. Zápas skončil 1:3. Kluky chválíme, že tentokrát hráli od začátku až do konce. Jen prostě musíme udělat něco s koncovkou, aby jsme se uklidnili dříve a mohli předvádět fotbal, který nás všechny baví.
Branky: Musil 2, Pavelka
Hodnotil: tr. Mlčoch

1 - 3
Celkový čas