Den: 6. 5. 2023

6 - 4
Celkový čas
2 - 1
Celkový čas

Kravaře — Ostrava-Jih

6.5.2023 Kravaře – FCOJ 1:3 (1:3)

Sestava: Palkovský (36´Maralík) – Carbol, Kobylák, Mišán, Fatka, Pavelka, Serafin, Ryška, Mlčoch, Zbořil, Dunka, Musil, Matiášek, Černík

Zápas proti 3. týmu tabulky Kravař jsme odehráli na krásném travnatém hřišti. Kéž by někdy tak vypadalo i naše hřiště. Utkání jsme začali dobře a hned v 8´min se prosadil Dominik Musil. Dostal perfektní přihrávku mezi beky a poslal míč nad padajícího brankáře, 0:1. Zápasu jsme i nadále dominovali, ale jak už to bývá, přišla střela z 30 metrů a bylo to 1:1. Naštěstí pro nás i Vojtěch Fatka zkusil štěstí ze stejné vzdálenosti a nachytal domácího brankáře v nedbalkách, 1:2 pro nás. Hned v následující minutě se prosadil Šimon Serafin, který jemným dloubnutím využil centr Kuby Leikepa a zvýšil na 1:3.

Druhý poločas se hrál pouze na půli domácích, ale už žádný gól nepadl. Šance byly, ale bohužel se strašně nadřeme na gól. I trenér domácích přiznal, že prohra 3:1 je pro domácí ještě milosrdná. Kluky chceme pochválit, že celou dobu hráli po zemi, bez zbytečných odkopů. Co musíme zlepšit je koncentrace při zakončení.
Branky: Musil, Fatka, Serafin
Hodnotil: tr. Mlčochfc

1 - 3
Celkový čas