Hledáme sponzory a partnery

Milí partneři, 

hledáme nové sponzory, kteří by rádi podpořili náš fotbalový klub FC Ostrava-Jih. Vaše finanční příspěvky by významě přispěly nejen k rozvoji mládežnického fotbalu na Ostravě-Jihu, ale také by nám umožnily i do budoucna zkvalitňovat sportovní podmínky pro výchovu talentovaných hráčů.

Jména všech sponzorujících subjektů budou uvedena jednak na pravidelně aktualizovaném webu fcostravajih.eu a také na banerech v našem fotbalovém areálu dle vzájemné dohody. Výrobu reklamního banneru jsme schopni zabezpečit vlastními prostředky. Jméno sponzora tak bude na očich nejen hráčům během tréninků a zápasů, ale také fanouškům našeho i hostujícího klubu, takže zvýraznění Vaší podpory bude mít krajský dosah. Samozřejmostí je uzavření darovací smlouvy, aby si sponzorující subjekty mohly tyto náklady odečíst od daňového základu. Jsme schopni a ochotni se domluvit na jakékoliv formě spolupráce, od pravidelných měsíčních částek po příležitostné finanční dary.

Děkujeme za přečtení tohoto příspěvku a zvážení Vašich možností podpory.

V případě že byste měli zájem náš klub jakkoliv podpořit, napište nám emailem na fcovajih@seznam.cz – moc si toho vážíme. 

Finanční prostředky možno přímo zasílat na klubový účet 1649823399/0800 u ČS a.s. 

QR kód pro rychlou platbu.

Děkujeme Sponzorům a partnerům klubu