Den: 1. 5. 2024

6 - 3
Celkový čas

Bohumín — Ostrava-Jih

Bohumín – Fc Ostrava Jih 0:2 (0:2)

Ve středu 1. 5. 2024 nás čekal zápas v Bohumíně. Naší kluci byli na zápas nažhavení, což dokázala i skvělá nálada v šatně před zápasem. Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně a soupeři jsme nedali ani chvilinku čas na rozehrávku. V 10 minutě se do zakončení dostal Matyas Štork a pěknou střelou k tyči otevřel skóre na 0:1. Gól nás nakopnul a naštěstí pro nás jsme nepolevili ani v aktivitě. Naši tvrdou práci potvrdil ve 23 minutě opět Maty Štork, který i když se štěstím zvýšil na 0:2. Do poločasu už žádná další branka nepadla, tak poločas skončil 0:2.

V krátké přestávce, jsme si vysvětlili pár menších chyb z prvního poločasu a nastoupili jsme do poločasu druhého. Naší borci neubrali na aktivitě a pořád správně dostupovali hráče soupeře. Díky skvělé práci naších obránců jsme soupeři za celý zápas dovolili pouze dvě střely, se kterými si brankář Vojta Trnavský dokázal poradit. Nicméně, asi od 50 minuty nám začali docházet síly a začalo se to podepisovat na hře. Do konce druhého poločasu se už nic nestalo a odvezli jsme si z Bohumína senzační vítězství 0:2.

Musím pochválit všechny hráče, kteří byli nominování na tento zápas. Musíme ale vyzdvihnout jednoho hráče, který dokázal odehrát celé utkání bez střídání a podal skvělý výkon a to je Viktor Vojtasik.

Branky FCOJ: Matyas Štork 2x

Hodnotil : Tr. Žurek

0 - 2
Celkový čas

Bohumín — Ostrava-Jih

Bospor Bohumín – FCOJ 4:2 (1:1)

Sestava: Rajský – Rácz, Matiášek, Masnica, Šíkl, Szewczyk, Soukup, Šporn, Pastierovič, Zbořil, Křižák David, Dočár, Děcký, Kožušník, Tylšar, Žiga, Dvorník

Na 1. máje nás čekal zápas v Bohumíně. Bohužel hned v 5´min se domácí prosadili, ale je třeba říct, že jsme jim to hodně usnadnili. Po gólu nás domácí přehrávali, ale žádné gólovky si nevytvořili. Měli jen dvě pěkné střely z dálky, ale vedle. Když se blížil poločas, tak se stalo, co nikdo nečekal. Z malé domů z poloviny hřiště přeskočil míč nohu domácímu brankáři a bylo srovnáno. Poločas skončil 1:1. Druhý poločas pro nás začal ještě hůř než první. Za 7 minut jsme dostali dvě branky a zdálo se, že je rozhodnuto. Ale po faulu brankáře jsme kopali penaltu. Filip Zbořil ji proměnil a ještě jsme cítili nějakou šanci. Bohužel pouze chvíli než nám utekl domácí útočník a dal na 4:2 pro domácí. Zápas i takhle skončil. Kluky však musíme pochválit za neskutečnou bojovnost, kterou předvádí i když nám soupeř moc míč nepůjčuje. Jinak bychom chtěli poděkovat rodičům, že kluky dovezli a za podporu a pak i DEBL FANS.
Poslední věc, kterou bych zmínil, je volejbalový zákrok Patrika Soukupa. Zahrál úmyslně rukou v našem pokutovém území a rozhodčí si toho nevšimla. Patrik se přiznal, i když se proti nám kopala penalta. Za nás trenéry ho chválíme, protože chceme, aby kluci hráli FAIR PLAY.
Branky: Zbořil (p), vlastní
Hodnotil: tr. Mlčoch

4 - 2
Celkový čas