Den: 9. 6. 2024

Ostrava-Jih — Vřesina

FCOJ – FK Vřesina 3:8 (1:4)

Sestava: Rajský – Rácz, Tvarůžka, Křižák Denis, Křižák David, Šebesta, Šíkl, Šporn, Zbořil, Soukup, Kožušník, Dočár, Štork, Holub

Poslední domácí zápas sezóny nás čekala Vřesina. Mysleli jsme si, že si připíšeme první 3 body doma. Omyl, zápas skončil ostudou. Nejen výsledek 3:8, ale i hra byla strašidelná, jako bychom se za rok nic nenaučili. Jestli si někdo myslí, že vyhraje zápas sám, tak se plete. Bohužel tohle stále někdo nechápe a i v přečíslení 3 na 2 jde raději do kličky, kterou zkazí, než aby přihrál. Pokud budeme takhle sólovat, nikdy nevyhrajeme.
Branky. Kožušník, Šíkl, Křižák David
Hodnotil: tr. Mlčoch

3 - 8
Celkový čas

Ostrava-Jih — Vřesina

Fc Ostrava Jih – Vřesina

Poslední domácí zápas jsme odehráli s týmem Vřesiny. V prvním poločase jsme dokázali nastřílet pět branek a soupeře jsme vlastně k ničemu nepustili. Celý poločas jsme směrem dopředu předváděli velkou aktivitu. Až ke konci prvního poločasu se soupeř dostal do dvou šancí, ale nedokázali nám dát gól V poločasové pauze jsme se, proto snažili klukům vysvětlit, že i za takového skóre je třeba myslet i na obranou fázi a ne jenom útočit.

Druhý poločas začal jinak než ten první. Soupeř nám nedovoloval kombinovat a my tvořili jednu chybu za druhou. Naštěstí pro nás jsme se dokázali rychle vzpamatovat a dokázali jsme vstřelit šestou a sedmou branku, kdy druhý zápas po sobě vstřelil hattrick Maty Štork. Soupeř ale dokázal snížit pěknou střelou z boku. Naštěstí nás to ale nerozhodilo. Bohužel pak soupeř začal zbytečně ostře dohrávat souboje a viděli jsme zbytečné fauly před jejich brankou zezadu na naše hráče. Rozhodčí nařídil dvě penalty, které postupně proměnili Ondra Dombroš a Marek Melega. Minutu před koncem jsme ještě dokázali dát gól a zápas skončil skvělým vítězstvím 10:1.

Hráče musím pochválit za nasazení a předvedenou hru po celý zápas. Moc mě mrzí konec zápasu a nedisciplinovanost hráčů soupeře.

Chtěl bych pochválit hráče starší přípravky Ondru Dombroše, který hrál svůj první zápas za mladší žáky a rozhodně nás milé překvapil

Branky FCOJ:  M. štork 3x, R. Holub 2x, T. Gažik 2x, O. Dombroš (p), M. Melega (p), + Vřesina vlastní

Hodnotil: Ondra Žůrek

10 - 1
Celkový čas