Hodnocení utkání Dorostu FCOJ v Šenově

4. 11. SK Šenov  – FC Ostrava-Jih 1:10 (1:6)

Sestava: Palkovský,Franz (46)  – Carbol, Kobylák, Mišán, Dunka, Serafin, Macura, Ivanov, Bečaj, Grispanis, Hurník, Lichnovský, Ryška, Musil, Zomber

Zápas v Šenově se odehrával od začátku na naší útočné polovině. Hned ze druhé útočné akce dostal míč před šestnáctku Zomber a krásnou utaženou střelou otevřel skóre. Tlak na defenzivu soupeře ze Šenova jsme zvyšovali a tak další krásné góly nedali na sebe dlouho čekat. Zejména první čtvrthodina byla produktivní, kdy jsme po brankách Grispanise ze strany a Bečaje z malého vápna rychle vedli 3:0. O čtvrtou branku se zasloužil Serafin který po zisku míče zahájil kombinační akci, na jejímž koci prostřelil brankáře. Bohužel za stavu 4:0 jsme trochu polevili v koncentraci a z brejku dostali gól. Jenže kluky nic nezlomí a tak předváděli dál svou skvělou hru a Bečaj po dalších dvou brankách slavil hattrick  Poločasové skóre 6:1 mluví za vše.

Druhý poločas pro oko diváka nebyl až tak zajímavý. O krásné akcičky našich borců nebyla sice nouze, ale nasazení a rychlost už nebyla jakou bych si přál. Soupeř postupně ztrácel chuť a prosadili se další hráči (podruhé Serafin, 2x Ivanov a Ryška).  Zápas tak skončil našim vítezstvím 10:1.

Těší mě, že už tak moc neprodáváme v osobních soubojích a disciplína je úplně někde jinde než jsme začali sezónu. Na poslední zápas v podzimní části soutěže zajíždíme do Svinova a myslím si, že pokud udržíme tempo a herní kvalitu není co řešit.

Po krátké pauze se 26.11. utkáme v PU s divizní Porubou U17 na jejich hřišti. Na toto utkání se osobně velmi těším. Zapas s kvalitnějším soupeřem nám ukáže to, kam jsme se za těch pár měsíců posunuli.

Hodnotil : Tr.Barták